Bezichtingen

 

Als u ervoor heeft gekozen om een woning te gaan zoeken in de omgeving van Marbella, kunt u wel hulp van een betrouwbare en gerenommeerde Real Estate Agent gebruiken. 

SLG Property is zo’n makelaar. Kennis van zaken, ruime ervaring, een goed netwerk en een enorm aanbod. Bij SLG Property staat de wens van de klant centraal; uw wensen, verwachtingen en bijzondere eisen.

Onze individuele bezichtigingtrips door Marbella worden van tevoren door ons goed voorbereid en wij bieden meer informatie dan over het object alleen. SLG Property beschikt over extra kennis over de onroerend goed in het gebied en alle bijkomende juridische en financiële aspecten.

SLG Property helpt u bij het vinden van uw droomhuis en/of de beste investering. Onze bezichtigingtrips zijn inclusief:

Marbella-Villa-SLG-property-Ron-de-Vroes
 

Geef uw voorkeuren en wensen aan en SLG Property maakt een voorselectie van mogelijke woningen. 

Dankzij de goede voorbereiding en begeleiding kunt u zich in alle rust richten op de aankoop van het juiste object. Het is dan ook niet nodig om snel tot een aankoop over te gaan. Als u serieus geïnteresseerd bent in de aankoop van onroerend goed in Marbella zijn onze gestructureerde excursies de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat u uw droom in vervulling kunt laten gaan - uw eigen villa aan de Costa. 

Onthoud goed dat onze excursies niet alleen bedoeld zijn om u te informeren, maar ook ter vermaak worden aangeboden, aangezien er genoeg te zien, leren en ervaren is. Onze medewerkers weten heel goed wat u doormaakt en er is geen enkele verplichtiging om tot koop over te gaan. Wij hechten veel waarde aan een inspectietrip en weten dat het onze klanten de mogelijkheid biedt om op deze manier onroerend goed van hoge kwaliteit te kopen die het geld waard is.

Contacteer SLG Property - om uw kijkexcursie te boeken

Villa Marbella maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x